24 Hores, BTT i Gran Fons: les competicions estrella del BiCircuit Festival

24 Hores, BTT i Gran Fons: les competicions estrella del BiCircuit Festival

El Circuit de Barcelona-Catalunya viurà un cap de setmana festiu dedicat a la bicicleta els dies 30 d’abril i 1 de maig.

 

La bicicleta cobrarà tot el protagonisme al Circuit de Barcelona-Catalunya amb el BiCircuit Festival, previst pels dies 30 d’abril i 1 de maig. Durant aquest cap de setmana, el rugir dels motors donarà pas a les competicions de bicicleta a la pista, a més d’altres activitats relacionades amb el món del ciclisme. El traçat que només dues setmanes més tard acollirà el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2016 tindrà tres competicions estrella: les 24 Hores Madform BiCircuit, la cursa de BTT i la Gran Fons.  

IMGL5679Per primera vegada a la història del Circuit, se celebrarà una cursa de resistència de 24 hores de bicicleta, les 24 Hores Madform BiCircuit, que se suma a les emblemàtiques proves de 24 Hores de Motociclisme i Automobilisme que organitza cada any el Circuit de Barcelona-Catalunya. A les 24 Hores Madform BiCircuit hi podran participar equips formats per 1, 2, 4, 6 o 8 corredors, ja siguin masculins, femenins o mixtes, en les categories de sol, T2, T4, T6, T8, Tàndem i Hand-Bike. Sens dubte, serà una competició singular que posarà a prova les estratègies i la resistència de cada equip, que lluitaran per donar el màxim número de voltes a la pista del Circuit. Les inscripcions a les 24 Hores Madform BiCircuit ja es poden formalitzar. 

 

El BiCircuit Festival també tindrà una cursa de BTT de 35 km, amb inici a la pista del Circuit, i la Gran Fons de 162 km, amb sortida des del poliesportiu municipal Joaquim ‘Purito’ Rodríguez de Parets del Vallès i finalització al Circuit, en un recorregut que passarà pel Montseny. El programa del BiCircuit Festival també tindrà altres competicions, pendents de confirmar.

El Circuit de Barcelona-Catalunya viurà un cap de setmana festiu dedicat a la bicicleta amb una intensa agenda de curses, que es complementarà amb un programa que inclourà un mercat de segona mà de bicicletes, propostes familiars i de seguretat vial, trobades i moltes més activitats.

L’entrada al BiCircuit Festival serà lliure durant tot el cap de setmana.