Ambient de gala en un dissabte frenètic i ple d’activitats al BiCircuit Festival

Ambient de gala en un dissabte frenètic i ple d’activitats al BiCircuit Festival

La segona edició ha arrencat en una primera jornada amb la Cavall d’Acer, la Marxa BTT, la sortida de les 24 Hores Madform, les 3 hores BTT o la diversió del Campionat Mundial de Brompton.

Dia complet al Circuit de Barcelona-Catalunya en la primera jornada de la segona edició del BiCircuit Festival, amb sis competicions a la pista i moltíssimes activitats gratuïtes al pàdoc en un cap de setmana dedicat a la bicicleta.

El Circuit s’ha llevat amb la Cavall d’Acer, amb bicicletes clàssiques, i la Marxa BTT. Tots ells han gaudit d’un recorregut còmode i amb molt bones vistes de la Serralada Litoral i Barcelona. Després de la Copa Catalana Cadets i la de Fèmines Cadet-Júnior, ha arribat la diversió de la prova puntuable pel Campionat Mundial de Brompton. La prova ha tornat a posar el toc original al BiCircuit Festival amb la vestimenta dels seus participants, amb sortida en espiga, estil “Le Mans” i completant tres voltes al traçat del Circuit.

A les 12 del migdia ha començat la prova més dura, les 24 Hores Madform BiCircuit, amb 77 equips participants que pedalaran sobre l’asfalt del Circuit amb l’objectiu de creuar la línia de meta demà diumenge al punt del migdia i finalitzar la prova.

Ja a la tarda i mentre els equips de les 24 Hores comencin a agafar les seves posicions de referència, es disputarà al Circuit Off-Road les 3 Hores BTT.

Fora de la pista, l’activitat també ha estat frenètica. Una de les activitats que ha cridat més l’atenció del públic per la seva originalitat ha estat l’exhibició de Bike Polo. També s’ha organitzat una xerrada sobre la dona i l’esport i el ciclisme, i l’assemblea de la Federació Catalana de Ciclisme. Altres activitats que es poden veure al BiCircuit Festival són les exposicions de fotografies i de bicicletes clàssiques, els circuits d’habilitats i seguretat viària pels més petits o els simuladors que permeten fer una volta amb sensacions reals al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Demà, el BiCircuit Festival continuarà amb les 24 Hores Madform BiCircuit, la Gran Fondo Barcelona-BiCircuit, la pedalada popular i la Copa Catalana Júnior/Fèmines. L’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya és gratuïta durant tot el cap de setmana.

 

TomasMontes_Bicircuit_015