Busquem voluntaris dels JJOO’92 per participar al BiCircuit Festival

Busquem voluntaris dels JJOO’92 per participar al BiCircuit Festival

Els voluntaris de les proves de ciclisme dels Jocs Olímpics de Barcelona’92 que vinguin al BiCircuit Festival poden portar la indumentària dels Jocs, qui porti més peces guanyarà un casc i un maillot

El Circuit de Barcelona-Catalunya et busca si vas ser voluntari dels Jocs Olímpics de Barcelona’92. En el marc del BiCircuit, el Circuit convida a tots els voluntaris de les proves de ciclisme de Barcelona’92 per celebrar els 25 anys d’uns Jocs molt importants per la ciutat de Barcelona i també per al Circuit. Tots aquells voluntaris que vinguin, poden portar algunes peces de roba o indumentària diversa dels Jocs, qui en porti més s’endurà un casc de bicicleta i un maillot.

El Circuit convidarà a tots els voluntaris a participar a la Pedalada Popular del diumenge 23 d’abril a les 12:15 hores. A més, hi haurà exposada durant tot el cap de setmana la bicicleta que va guanyar la medalla d’or en aquells Jocs Olímpics.

El BiCircuit Festival se celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 d’abril i tindrà diferents competicions, totes amb la bicicleta com a protagonista. Hi haurà competicions de tota mena, unes de més familiars i altres amb un component més alt de competició. Aquest any, el BiCircuit tindrà més proves que mai: la Gran Fondo Barcelona, la Marxa BTT, les 24 Hores Madform, la Brompton WC, la Cavall d’Acer, les 3 Hores BTT, la Pedalada Popular i els campionats de Catalunya de la Federació Catalana de Ciclisme. També s’organitzaran propostes familiars i complementàries, com activitats de seguretat viària, una zona d’exposició o circuits pels més petits.