El BiCircuit Festival 2017 oferirà diverses activitats sobre Dona, Ciclisme i Esport

El BiCircuit Festival 2017 oferirà diverses activitats sobre Dona, Ciclisme i Esport

Organitzades per Illa Activa, la intenció és potenciar coneixement sobre la bicicleta dins del sector femení

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà durant la celebració del BiCircuit Festival 2017, el 22 i 23 d’abril, diverses activitats que giraran a l’entorn de l’Esport i Ciclisme en clau de Dona. Organitzades per l’empresa Illa Activa, l’objectiu serà apropar les dones coneixement divers sobre aspectes relacionats específicament amb el món del ciclisme femení i l’esport en general.

Així, es començarà amb la presentació de la bicicleta LIV, dissenyada exclusivament per a dones, i es continuarà amb altres propostes com una xerrada sobre Psicologia en l’esport, un taller de nutrició esportiva, un clínic de mecànica bàsica i una taula rodona on participaran dones inscrites a les competicions 24h Madform i 3 Hores BTT, ambdues incloses dins del calendari de competicions del BiCircuit Festival. A més a més, també s’organitzarà un taller d’estiraments específics per a ciclistes.

Les activitats, tot i que estan orientades a la dona, seran obertes a tot el públic que hi vulgui assistir i conèixer una mica més sobre el ciclisme i l’esport femení. Durant tot el cap de setmana també es podrà obtenir informació sobre guies i rutes amb bicicleta, tant pel que fa a MTB com a la Carretera.

 

1605010619