El BiCircuit Festival 2018 ja té dates confirmades

El BiCircuit Festival 2018 ja té dates confirmades

Els dies 21 i 22 d’abril se celebrarà la tercera edició de l’esdeveniment que aplega competicions ciclistes.

El Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el BiCircuit Festival 2018 els dies 21 i 22 d’abril. El traçat català ja està preparant tots els detalls de la tercera edició del festival per als amants del ciclisme i les bicicletes, sense descuidar l’atractiva oferta d’oci per gaudir en família.

Després de l’èxit de l’edició del 2017, que va culminar amb un ambient fantàstic i una àmplia participació amb més de 2.000 ciclistes durant tot el cap de setmana, el Circuit torna a apostar per la gran varietat de competicions del BiCircuit Festival, que permet reunir ciclistes d’especialitats molt diverses en un entorn especial i segur. Proves com les 24 Hores Madform BiCircuit, la Marxa BTT, la Gran Fondo o el Campionat Mundial de Brompton comencen a ser tot un clàssic en aquesta cita del calendari.

El 21 i 22 d’abril no només es gaudirà d’aquest ambient únic dins la pista, sinó que les diferents propostes d’oci conformaran una gran festa de la bicicleta apta per als aficionats al ciclisme i per al públic familiar per igual.

 

TomasMontes_Bicircuit_071