El Circuit de Barcelona-Catalunya repta els ciclistes a batre el rècord del traçat en bicicleta

El Circuit de Barcelona-Catalunya repta els ciclistes a batre el rècord del traçat en bicicleta

L’acció tindrà lloc el 7 d’abril, unes setmanes abans de la celebració del BiCircuit Festival 2017.

El Circuit de Barcelona-Catalunya obrirà el traçat durant el proper 7 d’abril a la tarda per tal que tots els amants de la bicicleta, aficionats al ciclisme o públic en general, puguin establir un nou rècord de temps del traçat BiCircuit, el qual té una distància de 4.745 metres i un desnivell positiu de 53,87.

L’acció serà una bona prèvia de la celebració de la segona edició del BiCircuit Festival 2017, que tindrà lloc unes setmanes després, durant els dies 22 i 23 d’abril. Es tracta de fer encara més atractiu el programa del Festival i proporcionar una oportunitat a tots aquells que vulguin intentar establir el primer temps rècord oficial sobre les dues rodes de la bicicleta.

Tots els inscrits a la competició Gran Fons Barcelona BiCircuit podran accedir gratuïtament presentant l’e-mail d’inscripció a l’accés principal del Circuit. Precisament, per als participants a la Gran Fons, l’esdeveniment representarà una oportunitat per a poder entrenar l’últim tram cronometrat de la cursa oficial del mes d’abril en el marc del BiCircuit Festival.

El preu de les inscripcions per a la resta de participants serà de 5 euros i també seran vàlids els abonaments de les tandes BiCircuit. L’entrega de xips començarà a les 18 hores al pàrquing A1 i mitja hora més tard, a les 18:30, tindrà lloc l’inici de l’esdeveniment, que durarà dues hores.