El doble repte de Roberto Merhi al BiCircuit Festival

El doble repte de Roberto Merhi al BiCircuit Festival

El pilot ha confirmat la seva participació a les 24 Hores Madform BiCircuit i a la Gran Fondo BiCircuit, al Circuit els dies 30 d’abril i 1 de maig.

Si fa uns dies s’anunciava la inscripció dels pilots de motociclisme Pol Espargaró, Aleix Espargaró i Ricky Cardús a les 24 Hores Madform BiCircuit, en aquesta ocasió ha estat un pilot d’automobilisme qui ha confirmat la seva participació: Roberto Merhi. El pilot no es conformarà amb prendre part en una cursa, sinó que s’enfrontarà a un doble repte durant el cap de setmana del BiCircuit Festival: combinar la seva participació a les 24 Hores Madform BiCircuit amb la Gran Fondo BiCircuit.

 

IMG_4491_Merhi

El programa ciclista de Roberto Merhi, que la setmana passada va iniciar la temporada al Campionat del Món de Resistència (WEC) amb una destacada actuació, començarà el dissabte 30 d’abril a les 12:00h amb les 24 Hores Madform BiCircuit. Formarà equip amb 6 companys més, entre els que es troben Jordi Gil i Ferran Figuerola, periodista i càmera de TV3, respectivament. Gràcies als relleus i a l’estratègia que emprarà l’equip, Merhi podrà prendre part a la Gran Fondo BiCircuit, que arrencarà el diumenge 1 de maig a les 8:00h a Parets del Vallès, amb la cursa de 24 hores encara en marxa sobre la pista del Circuit, per a finalitzar al traçat català passat el migdia. Sens dubte, tot un exigent repte físic pel pilot.

 

 

La primera edició del BiCircuit Festival tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig, amb curses ciclistes com la marxa BTT, la Gran Fondo BiCircuit, les 24 Hores Madform BiCircuit i el Campionat del Món Brompton, entre altres. També està previst un programa festiu al recinte del Circuit per a què tots, grans i petits, puguin gaudir d’un cap de setmana dedicat a la bicicleta.

Les inscripcions a les curses es poden formalitzar a www.bicircuit.cat i l’entrada al BiCircuit Festival, tant per veure les competicions com per gaudir de les activitats, serà lliure tot el cap de setmana.