Espectacular debut del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya

Espectacular debut del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya

Competicions de diferents modalitats ciclistes i activitats per a tots els públics al voltant de la bicicleta han portat al Circuit un fantàstic ambient ciclista durant el cap de setmana.

 

Bandera de quadres a la primera edició del BiCircuit Festival, que ha tingut un espectacular debut al Circuit de Barcelona-Catalunya. Durant dos dies, el traçat català ha acollit competicions de diferents modalitats ciclistes i una zona d’exposició amb activitats relacionades amb  la bicicleta que han omplert el traçat amb un gran ambient ciclista.

1605010298

Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha fet balanç del BiCircuit Festival: “La valoració global és molt positiva perquè és la primera edició i estem molt contents de les diferents proves que s’han celebrat, amb una participació de prop de 1.000 inscrits, el que ens dóna raons per seguir. Volem que el Circuit sigui més que un escenari d’esdeveniments de motor i que la gent de la comarca i de tot el país pugui venir i gaudir d’activitats de tot tipus”.

1605010430

L’acció no s’ha aturat ni un sol moment en tot el cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya. Si ahir se celebraven les proves de la Marxa BTT BiCircuit, el Campionat Mundial Brompton i començaven les 24 Hores Madform BiCircuit, avui ha estat el torn de la Gran Fondo, amb Joaquim ‘Purito’ Rodríguez donant la sortida a la prova des de Parets del Vallès, la ruta de bicicletes clàssiques Cavall d’Acer BiCircuit i la Cursa Bicircuit Copa Catalana Júnior-Fèmines Èlit de la Federació Catalana de Ciclisme.

1605010178

Avui al punt del migdia també culminava la prova de les 24 Hores Madform BiCircuit, que posava fi a tot un dia sencer de competició on els participants han hagut de rodar sota tot tipus de condicions. En la classificació absoluta, el BKIE App Team format per Marcel Batlle, Albert Castellar, Roc Majoral i Francesc Bataller s’ha adjudicat la victòria amb 177 voltes completades, el que equival a 836,7 quilòmetres.

1605010461

El podi absolut l’han completat dos dels equips més racing de les 24 Hores: els germans Espargaró, Ricky Cardús, Homer Bosch, Gerard Sabaté i Alex Galvez, que han creuat la línia de meta en segona posició general, coronant alhora la victòria en la seva categoria (T SIS). En tercer lloc absolut, l’equip de Roberto Merhi, que participava junt amb Jordi Gil i Ferran Figuerola, periodista i càmera de TV3, respectivament, i Enrique Tortajada, Esteban Broch, Manuel Martínez, Jorge Gómez i Ivan Asensio, també vencedors en la seva categoria (T VUIT). A més, Roberto Merhi ha viscut un cap de setmana molt intens al BiCircuit Festival, ja que no només ha participat a les 24 Hores, sinó que també ha pres part a la Gran Fondo disputada avui, finalitzant en una merescuda quarta posició.

1605010644

Destacar també, entre tots els que han acceptat el repte de participar en aquesta exigent prova de 24 Hores, els nou ciclistes que l’han fet en solitari, amb victòria de Toni Pont en la categoria masculina i de Beatriz Baeza en la categoria femenina.

Les competicions del BiCircuit Festival que s’han celebrat al Circuit de Barcelona-Catalunya s’han complementat amb la zona d’exposició i d’activitats per a tota la família al pàdoc, on grans i petits han pogut viure un cap de setmana dedicat a la bicicleta al recinte que dues setmanes més tard rebrà la cinquena prova del Campionat del Món de Formula One, el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2016, del 13 al 15 de maig.