Joaquim ‘Purito’ Rodríguez donarà la sortida a la Gran Fondo BiCircuit

Joaquim ‘Purito’ Rodríguez donarà la sortida a la Gran Fondo BiCircuit

La marxa cicloesportiva se celebrarà el diumenge 1 de maig, amb sortida des del Poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez Oliver a Parets del Vallès i arribada al Circuit.

El ciclista Joaquim ‘Purito’ Rodríguez serà l’encarregat de donar la sortida a la Gran Fondo BiCircuit, marxa cicloesportiva que se celebrarà en el marc del BiCircuit Festival al Circuit de Barcelona-Catalunya durant el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig.

Purito BiCircuit

 

La Gran Fondo BiCircuit està programada per diumenge 1 de maig, amb sortida a les 8:00h des del Poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez Oliver a Parets del Vallès i arribada al Circuit de Barcelona-Catalunya. El recorregut portarà als participants pels millors paratges de la zona del Montseny i Sant Llorenç del Munt i Oball. La cursa tindrà una distància de 162km i 3.221 metres de desnivell positiu i constarà de tres trams cronometrats: Coll Formic, Monistrol de Calders i Circuit de Barcelona-Catalunya.

Les inscripcions estan obertes i poden formalitzar-se a: www.bicircuit.cat

 

El BiCircuit Festival serà una gran festa de la bicicleta

El BiCircuit Festival també té obertes les inscripcions per a la resta de curses programades pel cap de setmana: la Marxa BTT, les 24 Hores Madform BiCircuit i el Campionat del Món Brompton. Però l’esdeveniment no només estarà dedicat a la competició, sinó que també serà una gran festa de la bicicleta amb un atractiu programa d’activitats per a viure en família. Els amants de les bicicletes trobaran al Circuit de Barcelona-Catalunya una zona d’exposició i fira, mercat de segona mà i activitats infantils.

Per a poder gaudir del BiCircuit Festival, l’entrada al Circuit de Barcelona-Catalunya serà lliure. D’aquesta manera, s’espera reunir a amants de la bicicleta i aficionats al ciclisme en un ambient festiu i familiar.