Les bicicletes tornen a prendre el protagonisme amb el BiCircuit Festival

TomasMontes_Bicircuit_070

Les bicicletes tornen a prendre el protagonisme amb el BiCircuit Festival

La tercera edició de l’esdeveniment ciclista serà una gran festa per a tota la família, amb entrada gratuïta al Circuit.

La tercera edició del BiCircuit Festival torna a posar la bicicleta en el focus d’atenció per viure dues jornades festives al Circuit de Barcelona-Catalunya. El 21 i 22 d’abril, el festival vol reunir a tots els amants de la bicicleta i fomentar l’esport saludable en família i amics. Per fer-ho, dues grans proves a la pista, les 24 Hores Madform BiCircuit i la Folding Friends; així com les curses de la Federació Catalana de Ciclisme, i multitud d’activitats al pàdoc, amb accés gratuït.

Ciclistes, triatletes, ultrafondistes, atletes amateurs i experimentats; tots ells afrontaran el repte de les 24 Hores Madform BiCircuit, que donarà el tret de sortida el dissabte a les 10 del matí. Sols o en grups de fins a 8 corredors, podran prendre part en la prova amb les categories de 12 hores (sortida a les 22.00 h) o 6 hores (sortida a les 04.00 h de diumenge). La cursa comptarà amb una categoria especial per tàndem, hand-bike i MTB elèctriques.

Els assistents podran gaudir de competicions molt diferents, ja que el toc original vindrà amb la Folding Friends i les seves bicicletes urbanes plegables. Amb sortida a l’estil Le Mans a les 11 del matí de diumenge, els participants hauran de fer 3 voltes al traçat respectant el codi de vestimenta: vestits, corbates… Tots ben mudats.

El pàdoc del Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà novament un circuit del Servei Català de Trànsit, una activitat d’educació vial amb bicicletes i monitors. Pels més arriscats, un circuit Bike-Trial, pel qual es duran a terme competicions al llarg del dissabte. Els nens i les nenes podran gaudir amb els inflables i les activitats d’equilibri.

Serà un cap de setmana especial en què es deixaran de banda els motors i es donarà pas a les bicicletes en un entorn únic i segur, tot un espectacle digne de veure un cop l’any. Bicicletes, sol i bon ambient, amb diversió tant pels grans com pels més petits.

Conèixer els racons del Circuit i divertir-se al karting

Mentre les bicicletes roden per la pista, el Circuit ofereix l’oportunitat de rodar al karting i conèixer els racons més exclusius i inaccessibles del traçat mundalista en una visita guiada. En família o amb amics, aquestes dues activitats estan pensades per a tots els gustos.

El preu per gaudir de la visita guiada i la tanda de karts és de 25 euros amb l’entrada d’adult (a partir de 14 anys) i de 20 euros l’entrada infantil. Dissabte, els interessats en fer la visita i les tandes de karts ho podran fer a les 10 h, 12 h, 15 h i 16.30 h; mentre que diumenge es farà a les 10 h i a les 12 h.

També es podran fer només tandes de karts per 15 euros.

Comprar tiquets