Més de 300 ciclistes han celebrat al Circuit el Dia Mundial de la Bicicleta

Més de 300 ciclistes han celebrat al Circuit el Dia Mundial de la Bicicleta

Les tandes BiCircuit han acollit un entrenament multitudinari amb la presència de Pedro de la Rosa, Lucas Cruz i Ricky Cardús.

 

Més de 300 ciclistes van passar ahir per les tandes BiCircuit per a celebrar el Dia Mundial de la Bicicleta. El Circuit de Barcelona-Catalunya va aprofitar l’entrenament que tenia previst per a la tarda de dimarts, que es realitza habitualment dos dies per setmana, per a obrir les seves portes a tothom i celebrar-ho amb la comunitat ciclista.

150419_Montmelo_0055

Bicicletes de tot tipus i esportistes de totes les edats van apropar-se al Circuit i van estar rodant per la seva pista durant tota la tarda, gaudint d’un entrenament en un entorn que ofereix la màxima seguretat per a la pràctica de l’esport. Van ser molts els que van aprofitar la proximitat del BiCircuit Festival, que se celebrarà al Circuit els dies 30 d’abril i 1 de maig, per a entrenar-se per algunes de les curses previstes per aquell cap de setmana.

Alguns reconeguts esportistes vinculats al BiCircuit Festival també van unir-se a la celebració del Dia Mundial de la Bicicleta, com Pedro de la Rosa, ambaixador del mercat de segona mà de bicicletes de BKIE que tindrà lloc durant aquell cap de setmana; Lucas Cruz, que prendrà part a les 24 Hores Madform BiCircuit; o Ricky Cardús, que formant equip amb els germans Espargaró també participarà a la cursa de 24 hores.

150419_Montmelo_0071150419_Montmelo_0149150419_Montmelo_0283

 

30 d’abril i 1 de maig: BiCircuit Festival

La primera edició del BiCircuit Festival tindrà lloc al Circuit els dies 30 d’abril i 1 de maig, amb curses ciclistes com la marxa BTT, la Gran Fondo BiCircuit, les 24 Hores Madform BiCircuit i el Campionat del Món Brompton, entre altres. També està previst un programa festiu al recinte del Circuit per a què tots, grans i petits, puguin gaudir d’un cap de setmana dedicat a la bicicleta.

Les inscripcions a les curses es poden formalitzar a www.bicircuit.cat i l’entrada al BiCircuit Festival, tant per veure les competicions com per gaudir de les activitats, serà lliure tot el cap de setmana.