Més informació

Sobre BiCircuit Festival

La bicicleta cobrarà tot el protagonisme al Circuit de Barcelona-Catalunya amb la segona edició del BiCircuit Festival, previst pels dies 21 i 22 d’abril. Durant aquest cap de setmana, el rugir dels motors donarà pas a les competicions de bicicleta a la pista i a una gran varietat d’activitats relacionades amb el món del ciclisme, en una clara aposta pel foment de la sostenibilitat i l’ús de la bicicleta.

El BiCircuit Festival no només portarà acció a la pista del Circuit de Catalunya-Barcelona, sinó que també comptarà amb un atractiu programa que inclou activitats, propostes familiars, zona d’exposició i de seguretat vial, trobades i moltes més activitats.

El Circuit de Catalunya-Barcelona viurà un esdeveniment festiu dedicat a la bicicleta amb una intensa i variada activitat pensada per a tots els públics amb entrada gratuïta, que pretén ser tot un referent a Barcelona i a Catalunya en aquest sector.

Horaris

La zona d’exposició i activitats estarà oberta dissabte i diumenge de 10h a 17h

circuit-barcelona-logo-pos-trans

El Circuit de Barcelona-Catalunya va ser inaugurat el 10 de setembre de 1991, gràcies a l’impuls de la Generalitat de Catalunya, el Reial Automòbil Club de Catalunya i l’Ajuntament de Montmeló. La instal·lació esportiva va acollir el seu primer Gran Premi de Formula One uns dies més tard, el 29 de setembre. La temporada següent, el Gran Premi de MotoGP™ s’incorporava al calendari esportiu del Circuit, essent des de llavors i ininterrompudament seu del Gran Premi d’Espanya de Formula One i del Gran Premi de Catalunya de MotoGP™, dos dels campionats més prestigiosos del món del motor. Amb la celebració dels dos Grans Premis i un calendari que inclou altres competicions internacionals com el BarcelonaRX, curses de resistència i certàmens nacionals, el Circuit de Barcelona-Catalunya projecta el seu nom a tot el món.

A més de l’activitat de competició, el Circuit de Barcelona-Catalunya també és escenari de moltes altres activitats, com entrenaments privats i col·lectius, jornades d’incentius i de formació, presentacions mundials, cursos de conducció, entrenaments en bicicleta i curses d’atletisme, entre moltes altres propostes.

En els seus 25 anys de vida, el Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha posicionat com un dels millors traçats permanents i s’ha potenciat com un escenari únic per organitzar qualsevol esdeveniment gràcies a la qualitat dels seus serveis i a la polivalència de les seves instal·lacions. Gràcies a la seva ubicació privilegiada també ofereix multitud d’opcions de gran atractiu turístic.

Contacte / Cóm arribar

info@bicircuit.cat

En cotxe: Per l’autovia C-17 (sortida Montmeló) o bé des de l’autopista AP-7 prenent les sortides 13, 14 o 15. Les sortides 14 i 15 enllacen amb la C-17 per arribar al circuit.

En tren des de Barcelona: Línia R2 Castelldefels – Granollers Centre o Línia R2 Nord Aeroport Maçanet Massanes.

En tren des de Girona: Des de l’Estació fins a l’estació de tren de Granollers Centre, on cal canviar de tren per agafar la línia R2 o la R8 fins a l’estació de Montmeló.